Ingredienser:
Ärtor
Lök
Vegeta (krydda)
Olja
Persilja
Ev. potatis
Mjöl
Gör så här:
1. Hacka löken
2. Fräs i olja
3. Tillsätt ärterna (efter hur mycket du själv vill ha)
4. Häll på Vegeta efter smak och persilja
5. Om man inte tycker om den söta smaken av ärterna så kan man ta en potatis, tärna och hälla i
6. Låt småputtra i ca:20 min (tills ärterna och potatisen är klar)
7. Gör en redning av mjöl och vatten vid sidan av och häll på eller alternativt strö över mjöl
8. Låt småkoka i ytterligare 5 min
Om vattnet kokar bort så kan man tillsätta efter hand. Stuvningen kan ätas till all slags kött som biff, kyckling etc.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar